De term Healing Environment geeft aan dat de omgeving voor een bewoner van een zorginstelling of een patiënt in een ziekenhuis invloed heeft op zijn of haar genezingsproces.

zorg_healing-environment-960x350

Dementerenden
Met geriaters wordt nagedacht over de optimale omgeving voor dementerende mensen. Mensen met dementie blijven langer scherp en actief als ze in een omgeving wonen, waarin ze dingen herkennen uit eerdere fasen in hun leven. The Collections sluit daarbij aan met kleuren en dessins die een retro-uitstraling hebben en daarom vooral in zorg voor dementerenden goed toepasbaar zijn. Zo draagt The Collections constant bij aan een leefbare omgeving voor dementerenden.

Verduistering / dim-out
In de zorg is goed slapen een voorwaarde voor genezing en welbevinden. Ouderen en mensen met dementie dutten graag in de middag. The Collections heeft een mooie en aparte collectie van dim-out verduisteringsstoffen, die niet totaal verduisteren, maar zorgen voor een prettige dutsfeer. Deze 90% verduisteringsstoffen combineren goed met vitrages en overgordijnen.

Op zoek naar de perfecte wandbekleding voor uw locatie?

Onze wandbekleding wordt toegepast in de zorg, hotels en horeca en is brandwerend, naadloos, gemakkelijk te verwijderen en van hoge kwaliteit. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek voor de mogelijkheden.

Start typing and press Enter to search