De omgeving heeft invloed op het welbevinden van bewoners van een zorginstelling of het genezingsproces van patiënten in een ziekenhuis.

ZORG-960x350

Healing Environment
Een ‘Healing Environment’ is belangrijk in de zorg. The Collections realiseert met gordijnstoffen en wandbekleding geborgenheid en warmte voor bewoners en medewerkers in de zorgsector. Om bewoners toch een buitengevoel te geven, gebruikt The Collections veel natuurelementen als dessin voor geweven gordijnstoffen en vitrages.

Huiselijkheid
Ieder mens wil zich thuis voelen, ook in een zorginstelling. The Collections heeft brandveilige stoffen die huiselijkheid uitstralen. Kleurcombinaties en dessins zorgen voor een interieur waarin je tot rust komt en jezelf kunt zijn. Meer over huiselijkheid in de zorg.

Brandwerend
Brand is een schrikbeeld voor zorginstellingen, waar altijd veel mensen verblijven, soms met onvoorspelbaar gedrag. Veiligheid is dan ook terecht gebonden aan strenge regels. Alle stoffen van The Collections zijn permanent brandwerend en brandvertragend en helpen mee aan de brandveiligheid van gebouwen. De garens waarvan ze gemaakt zijn, zijn behandeld, waardoor ze zelfdovend zijn.

Op zoek naar de perfecte wandbekleding voor uw locatie?

Onze wandbekleding wordt toegepast in de zorg, hotels en horeca en is brandwerend, naadloos, gemakkelijk te verwijderen en van hoge kwaliteit. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek voor de mogelijkheden.

Start typing and press Enter to search