De kamerhoog geweven Kanvazz wandbekleding is makkelijk in onderhoud.

wandbekleding_onderhoud-960x350

Hygiënisch
Omdat de wandbekleding geen storende naden heeft, is hij makkelijk schoon te maken. Deze wandbekleding is dus uitermate geschikt voor toepassing in hotels en zorg, waar ruimtes intensief worden gebruikt en hygiëne belangrijk is. De wandbekleding is afwasbaar met een vochtige doek of kan met de stofzuiger makkelijk schoongemaakt worden.

Gommetdoekje verwijdert strepen
Koffers en schoenen veroorzaken strepen op de wandbekleding. Speciaal voor het plaatselijk verwijderen van deze strepen is er het gommetdoekje. Dit werkt zoals een gum potlood uitgumt. Effectief en handig. Vraag The Collections ernaar.

Sleutelproof
De kamerhoog geweven Kanvazz wandbekleding is stoot- en krasvast. Dit is vooral belangrijk bij toepassing in intensief gebruikte ruimtes in zorginstellingen en hotels. Een sleutelproef laat het verschil zien tussen reguliere gespoten wanden en de wandbekleding van The Collections. Ga met een sleutel over een gespoten wand en over de Kanvazz wandbekleding. Op de gespoten wand ziet u krassen, op de wandbekleding niet. Vraag meteen de sleutelproef aan

Op zoek naar de perfecte wandbekleding voor uw locatie?

Onze wandbekleding wordt toegepast in de zorg, hotels en horeca en is brandwerend, naadloos, gemakkelijk te verwijderen en van hoge kwaliteit. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek voor de mogelijkheden.

Start typing and press Enter to search