De textiele Kanvazz wandbekleding van The Collections is uniek. De collectie bestaat uit vinyl en textiel wandbekleding in prachtige kleuren en dessins. Klanten roemen zowel de klassieke warmte als de eigentijdse uitstraling. Daarmee is die verfrissend tijdloos en toepasbaar voor zowel zakelijke als particuliere gebruikers. De wandbekleding heeft een hoge akoestische waarde waardoor het geluid absorbeert. Bovendien is het afwasbaar, afstofbaar, stoot- en krasvast en verhoogt het de veiligheid omdat het vlamvertragend is. Op aanvraag kunnen we uw eigen dessins laten maken.

wandbekleding-960x350

Naadloos kamerhoog
Een groot voordeel van de Kanvazz wandbekleding is dat het materiaal 2.80 m hoog is. Het is dus muurvullend en wordt in een keer horizontaal naadloos aangebracht in kamers en gangen van zorginstellingen en hotels. Er zijn dus geen storende naden en ook bij strijklicht zijn geen plakresten zichtbaar, zoals bij regulier behang. Omdat de wandbekleding geen naden heeft, is het ook makkelijk schoon te maken. Meer over de voordelen van naadloos kamerhoge Kanvazz wandbekleding.

Permanent brandveilig
Brand, je moet er niet aan denken. Zeker niet in hotels en zorginstellingen, waar veel mensen verblijven. De textiele wandbekleding van The Collections biedt extra veiligheid, want hij is permanent brandwerend en brandvertragend.

Makkelijk in onderhoud
De kamerhoog geweven Kanvazz wandbekleding is makkelijk in onderhoud. Omdat de wandbekleding geen storende naden heeft, is hij eenvoudig schoon te maken. Deze wandbekleding is dus uitermate geschikt voor toepassing in hotels en zorg, waar ruimtes intensief worden gebruikt en hygiëne belangrijk is. Meer over het onderhoud van de wandbekleding van The Collections.

Op zoek naar de perfecte wandbekleding voor uw locatie?

Onze wandbekleding wordt toegepast in de zorg, hotels en horeca en is brandwerend, naadloos, gemakkelijk te verwijderen en van hoge kwaliteit. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek voor de mogelijkheden.

Start typing and press Enter to search