Speciaal voor de hotelsector is textiele Kanvazz kamerhoog wandbekleding ontwikkeld, waarvan The Collections agent en distributeur is. Dit unieke product wordt alleen in België geproduceerd. Het materiaal is 2.70 – 2.80m hoog en wordt horizontaal geplakt, zodat het naadloos aangebracht kan worden in kamers en gangen.

Hotel_Kanvazzkamerhoog-960x350

Hygiënisch, krasvast en veilig
De naadloze toepassing maakt het uitermate geschikt voor toepassing in een hotel. Het is goed schoon te maken, afwasbaar en afstofbaar, en voldoet daarmee aan hoge hygiënische eisen. Bovendien is Kanvazz wandbekleding krasvast, zodat geen beschadigingen optreden door stoten van koffers en schoonmaakmateriaal. Kanvazz kamerhoog wandbekleding is een ‘hufterproof’ hotelbehang, dat lang mee gaat en dus duurzaam is. Door speciale behandeling van de garens, is de wandbekleding vlamdovend en brandvertragend. Ook de veiligheid is dus gewaarborgd.

Mooie dessins
Kanvazz kamerhoog wandbekleding is te verkrijgen in veel mooie dessins, die klassieke warmte uitstralen en tijdloos zijn. Speciale dessins zijn op aanvraag mogelijk. Het materiaal absorbeert geluid, wat een prettig verblijf bevordert.

Snelle renovatie
De horizontale kamerhoge wandbekleding wordt in één keer aangebracht. Dit maakt snelle renovatie van kamers en gangen mogelijk. Dat scheelt tijd en geld.

Op zoek naar de perfecte wandbekleding voor uw locatie?

Onze wandbekleding wordt toegepast in de zorg, hotels en horeca en is brandwerend, naadloos, gemakkelijk te verwijderen en van hoge kwaliteit. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek voor de mogelijkheden.

Start typing and press Enter to search