Hygiëne en veiligheid, op deze twee gebieden moeten en willen hotels aan hele hoge eisen voldoen. Zonder dat hun gasten dit merken.

hotel_hygiene-960x350_2

Hygiëne
De Kanvazz kamerhoge wandbekleding en gordijnen van The Collections dragen bij aan de hygiëne in hotels, omdat ze makkelijk schoon te maken zijn. De wandbekleding is schoon te maken met stofzuiger of een vochtige doek of gommetdoek. Ook het feit dat de wandbekleding naadloos is, maakt dat er geen vuil in naden achterblijft, waardoor deze hygiënische wandafwerking ideaal is voor toepassing in hotels. Ook de gordijnstoffen van The Collections zijn prima wasbaar. Download hier de wasvoorschriften.

Veiligheid
Bovendien dragen wandbekleding en gordijnstoffen van The Collections bij aan de veiligheid van het hotel, omdat ze vlamvertragend zijn. De garens zijn zelfdovend.

Op zoek naar de perfecte wandbekleding voor uw locatie?

Onze wandbekleding wordt toegepast in de zorg, hotels en horeca en is brandwerend, naadloos, gemakkelijk te verwijderen en van hoge kwaliteit. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek voor de mogelijkheden.

Start typing and press Enter to search