In een hotel wil een gast zich thuis voelen in een vervangende huiselijke omgeving. Met stoffen van The Collections creëert u die huiselijke omgeving. Mooie stoffen voor gordijnen en wandbekleding met dessins, die op aanvraag te maken zijn. Zodat uw hotel een eigen sfeer uitstraalt. Dat kan met The Collections, specialist in wanden en gordijnen.

hotel_hygiene-960x350_2

Kanvazz kamerhoge wandbekleding
Speciaal voor de hotelsector is textiele Kanvazz wandbekleding ontwikkeld, waarvan The Collections agent en distributeur is. Het materiaal is 2.70 – 2.80m hoog en wordt horizontaal geplakt, zodat het naadloos aangebracht kan worden in kamers en gangen van het hotel. De mooie dessins stralen klassieke warmte uit, het materiaal absorbeert geluid, is afwasbaar, afstofbaar en krasvast. Meer weten?

Hygiëne en veiligheid
Hygiëne en veiligheid, op deze twee gebieden moeten en willen hotels aan hele hoge eisen voldoen. The Collections draagt hier met zowel wandbekleding als gordijnstoffen sterk aan bij. Bekijk hier hoe.

Sleutelproof
Het is belangrijk dat wandbekleding in een hotel stoot- en krasvast is. De Kanvazz kamerhoge wandbekleding van The Collections is bestand tegen krassen. Dit maakt het uitermate geschikt voor deze specifieke toepassing. Meer informatie en aanvragen van de sleutelproef.

Op zoek naar de perfecte wandbekleding voor uw locatie?

Onze wandbekleding wordt toegepast in de zorg, hotels en horeca en is brandwerend, naadloos, gemakkelijk te verwijderen en van hoge kwaliteit. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek voor de mogelijkheden.

Start typing and press Enter to search