Gordijnen maken de sfeer in hotels en in de zorg. De toepassing van gordijnen geeft een ruimte een gevoel van thuiskomen. Speciaal voor dit thuisgevoel heeft The Collections mooie collecties met combinatiestoffen: voor overgordijnstoffen bijpassende transparante stoffen, vitrages en verduisteringsgordijnen. Met een ruime keuze in kleur en dessins zijn deze gordijnstoffen prima toepasbaar in openbare ruimten als hotels, vakantiehuizen, gezondheidszorg en kantoren.

gordijnstoffen-960x350

Net als de kamerhoge wandbekleding heeft The Collections ook een grote collectie kamerhoge gordijnstoffen, waardoor deze naadloos zijn te confectioneren. Dit geldt ook voor de meeste verduisteringsstoffen en vitrages.

De gordijnstoffen zijn lichtecht, brandvertragend en brandwerend. Bovendien zijn alle gordijnenstoffen goed te wassen. Naar de wasvoorschriften.

Mooie dessins en uni’s
De gordijnen, vitrages en textiele wandbekleding die The Collections op de markt brengt, zijn bijzonder door de uitstraling van de materialen. Ze zijn eigentijds, warm en comfortabel. Veel dessins geïnspireerd op de natuur bevorderen rust en huiselijkheid. Meer

Huiselijk
Ieder mens wil zich thuis voelen, ook in een hotel of zorginstelling. De stoffen van The Collections dragen bij aan het gevoel van huiselijkheid.

Dim-out verduistering voor dutten en slapen
Zowel in de zorgsector als in hotels is het prettig als bewoners en gasten goed slapen. Hotelgasten met een jetlag willen overdag slapen. Ouderen en mensen met dementie dutten graag overdag. The Collections heeft een mooie en aparte collectie van dim-out gordijnstoffen, die mooi combineren met vitrages en overgordijnen. Meer

Op zoek naar de perfecte wandbekleding voor uw locatie?

Onze wandbekleding wordt toegepast in de zorg, hotels en horeca en is brandwerend, naadloos, gemakkelijk te verwijderen en van hoge kwaliteit. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek voor de mogelijkheden.

Start typing and press Enter to search